Cherry Universe.
home resources tutorials about themes order
X About X

 

Cherry Universe
cherryuniverse.net
webdesign & style
#27 verzió
Brielle
2013 / 03 / 17 óta
Flaunt Network
e-mail
Privacy Policy
DMCA

Az oldal története

A CherryUniverse 2013. március 17. óta érhető el az interneten, és áll szolgálatra honlapszerkesztés terén. Próbálok minél több újdonságot és színt belevinni a tartalomba, illetve igyekszem, hogy a lehető legjobb segítséget nyújthassam az olvasóknak. Ha te is szeretnéd megtudni a weboldalszerkesztés csínját-bínját, esetleg új trükköket megismerni, akkor a megfelelő helyre tévedtél.

Való igaz, a nyitás óta már rendkívül sok tárhelyen, és domainen futott az oldal, de a legfontosabb talán az, hogy még mindig működik. Az oldal 2013. március 17-én jött létre, először Sour-Cherry néven az uCoz szolgáltatón, és ekkor még főleg az uCoz népszerűsítésére összpontosított, ám később ez megváltozott. 2013. nyarán az oldal elköltözött FanFusionra, és ekkor már a CherryUniverse nevet viselte. Ám a hoszttal nem voltam megelégedve, ezért visszaköltöztettem az oldalt előző tárhelyére, csupán cherryuniverse.tk címre. 2014. májusában került át az oldal a HQfanshoz CherryUniverse.Org címen. Sajnos a szolgáltató hamarosan bejelentette, hogy meg fognak szűnni, ezért kénytelen voltam új lehetőségek után nézni. Így került az oldal a jelenlegi helyre, melyen jelenleg is megtalálható: 2015. márciusában folytatódott az oldal CherryUniverse.Net címmel a Flaunton.

 

Az oldal eddigi kinézetei

Az oldal nyitása óta már több, mint 50 különböző design-nal rendelkezett, melynek oka, hogy az oldal létezésének első szakaszában körülbelül havonta új külsőt töltöttem fel. Ez mára már mérséklődött, most már jobban szeretek több munkát fektetni egy designba, így általában fél évig is díszeleghet egy adott megjelenés az oldalon.

Az eddigi designok közül majdnem az összes megtekinthető a DeviantArt galériámban. Szokásom volt az oldal születésnapján összegyűjteni mindig az elmúlt év designjait egy közös képre, melyeken majdnem az összes megjelenik. Ez mind, és még ennél több is megtekinthető a DeviantArtomon.