A CherryUniverse már több, mint 4 éve szolgálatodra áll a honlapszerkesztés terén. Próbálok minél több újdonságot és színt belevinni a tartalomba, illetve igyekszem, hogy a lehető legjobb segítséget nyújthassam az olvasóknak. Ha te is szeretnéd megtudni a weboldalszerkesztés csínját-bínját, esetleg új trükköket megismerni, akkor a megfelelő helyre tévedtél.

Oldal adatok

Honlap név: CherryUniverse
URL: cherryuniverse.net
Téma: weboldal szerkesztés
Szerkesztő: Brielle
Nyitás: 2013. március 17.
Hoszt: Flaunt Network
Elérhetőség: e-mail
Privacy Policy | DMCA

CherryUniverse » Az oldal története néhány szóban

Való igaz, a nyitás óta már rendkívül sok tárhelyen, és domainen futott az oldal, de a legfontosabb talán az, hogy még mindig működik. Az oldal 2013. március 17-én jött létre, először Sour-Cherry néven az uCoz szolgáltatón, és ekkor még főleg az uCoz népszerűsítésére összpontosított, ám később ez megváltozott. 2013. nyarán az oldal elköltözött FanFusionra, és ekkor már a CherryUniverse nevet viselte. Ám a hoszttal nem voltam megelégedve, ezért visszaköltöztettem az oldalt előző tárhelyére, csupán cherryuniverse.tk címre. 2014. májusában került át az oldal a HQfanshoz CherryUniverse.Org címen. Sajnos a szolgáltató hamarosan bejelentette, hogy meg fognak szűnni, ezért kénytelen voltam új lehetőségek után nézni. Így került az oldal a jelenlegi helyre, melyen jelenleg is megtalálható: 2015. márciusában folytatódott az oldal CherryUniverse.Net címmel a Flaunton.

Az oldal témáját tekintve egyébként gyakran változott, míg az elején az uCoz segítségekre összpontosított, addig mára ez a tartalom már elkopott. Volt egy időszak, amikor blogként is funkcionált, de úgy nem igazán volt működőképes, így azóta csak weblapszerkesztéssel és designal foglalkozik.

Brielle – a szerkesztő

21, veszprémi, egyetemista Budapesten, ipari termék- és formatervező mérnök hallgató, rajongói oldal szerkesztő, olvasás, hobbi írás, film- és sorozatmánia

Már több, mint 5 és fél éve vagyok jelen a webes világban, és több weboldallal is rendelkeztem már, de egyértelműen a CherryUniverse-szel éltem meg a leghosszabb időt. A szerkesztést 2011-ben kezdtem egy Simses oldallal, mely szintén igen sokat megélt, a működésének ideje alatt pedig rendegeteget tanultam. A weboldalszerkesztés világa könnyedén beszippantott, habár először még szinte semmit sem tudtam róla, szépen lassan belejöttem, végül pedig úgy döntöttem, mélyebben szeretnék foglalkozni vele, így hoztam létre a CherryUniverse-t.

Ha bármiféle segítségre lenne szükséged, akkor rendelkezésedre állok nem csak az oldalon, de az email címemen is elérhetsz. Nyugodtan kérdezz, írj egy hozzászólást vagy emailt, ha gondod van, de előtte bizonyosodj meg róla, hogy az adott kérdésről nem-e írtam már az oldalon.

Az oldal eddigi kinézetei

Az oldal nyitása óta már több, mint 50 különböző design-nal rendelkezett, melyek közül majdnem az összes megtekinthető DeviantArton. Szokásommá vált az oldal születésnapján összegyűjteni mindig az elmúlt év designjait egy közös képre, melyeken majdnem az összes megjelenik. Ez mind, és még ennél több is megtekinthető a DeviantArtomon.