Brielle
Brielle
2015. jún 22

Miután tegnap lecseréltem a PNG Galéria designját, úgy gondoltam, készítek nektek egy egyszerűen átalakítható Coppermine Galéria témát, ami ezúttal egyszerű stílusú. A téma tartalmazza a design PSD elemeit, így egyszerű átszínezni, vagy kicserélni a fejlécképet benne. A többi elemet nem érdemes átrendezni, mivel kód tartozik hozzá. Lássuk is: a fejlécen megjelenik kódoltan a Galéria címe, egy üdvözlő üzenet szintén kód formájában, és két menü. Egy a fő fejlécmenüvel, a másik pedig a láblécen egy admin menüvel. A CSS-el egyszerűen átalakítható minden, hiszen minden részhez odaírtam magyarázatban, hogy mit jelent.

A témát bárki felhasználhatja, aki csak szeretné, hiszen minden egyértelmű benne. Tartalmaz bekódolt Flaunt reklám kódokat is, de ha nem kellenek, egyszerűen törölhetőek a template.html fájlból. Ezen kívül kérlek, ne töröljétek ki a kreditet, ami az oldalamra vezet vissza. Azt hiszem, mindent leírtam, ami lényeges, de ha egyéb kérdésetek van, akkor azt hozzászólásban feltehetitek. :)


Komment részleg
2015/08/22 21:45

Kedves Brielle!

Nagyon jól néz ki a téma, amelyet alkottál. Én, mint kezdő a Coppermine galéria terén kicsit értetlenül állok a használata előtt. Olvastam különböző dolgokat a css használatáról, de vannak összezavaró dolgok. Esetleg nincs egy olyan tutorialsod, amelyben ezeknek a témáknak a használata van? Volt szó custom.css-ről, hogy ilyen néven működik csak… de most akkor mi is van? :) Mit töltsek fel, hogy ez a kinézet legyen a cm. (sosugary) galériában?
Köszönöm:
L.

Brielle
2015/08/25 11:50

Szia Linda!

Sajnos Coppermine tutorialjaim nincsenek, mivel számos másik oldalon már található jó pár hasznos információ, így egyelőre nem kívánok én is leírást hozni róla. Sosugary-ra ahogy eddig értesültem róla, nem lehet egyedi sablont feltölteni, csak ha FTP kapcsolatot kérsz a hoszttól, de azt meg csak különleges esetekben adnak. A sablon szerkesztését jegyzettömbbel, esetleg Notepad++-al tudod megoldani, és a style.css fájlt kell szerkeszteni.

Kérdésed van? Írj bátran!

Hozzászólásod csak jóváhagyás után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *