Brielle
Brielle
2016. aug 15

Ismét köszöntelek benneteket az oldalon! Kicsit nehezemre esik megírni ezt a bejegyzést, mivel már annyira régen írtam ide érdemi posztot, hogy szégyellem magam miatta. Egyértelműen elterveztem a nyárra, hogy összekaparom az oldalt a poraiból, viszont időre volt szükségem. Időre, hogy átgondoljak mindent: mit is akarok kezdeni az oldallal? Miért is csináljam én ezt? Leginkább ezeket volt nehéz tisztáznom magamban. Amint ez megtörtént, szinte löketként érkezett meg az ihlet az új designhoz. Rögtön tudtam, hogy mit akarok.

 

Amint kicsit jobban körülnéztek az oldalon, észre fogjátok venni, hogy mennyi minden változott. Egyrészt a designról kéne néhány szót ejtenem, ami eddig talán a legegyszerűbb munkám az oldalon, illetve a PNG Galériában is. Nem akartam monumentálisat, csak valami egyszerűt de mégis igényeset, ami által kényelmesebben dolgozhatok az oldalon, és szívesebben fogok ránézni nap-mint-nap.

Másrészt a tartalomban esett egy nagyobb változás. Ugyanis mindent letöröltem, ami nem az én kezem munkája volt. Lekerültek a gyűjtött kellékek, PS letöltések, nem általam kivágott PNG díszek, és minden egyéb dolog, amiről úgy gondoltam, nincs helye az oldalon a továbbiakban. Egyetlen okom erre az, hogy ezentúl csak saját készítésű kellékeket szeretnék közzétenni az oldalon. A PS verziók azért kerültek törlésre, mert nem szeretnék illegális tartalmat megosztani. Remélem, megértitek döntésemet. :)

Még mindig sok munka vár rám az oldalon most, hogy kijelöltem az új irányt, amin haladni akarok. Remélem, hogy ezek után is érdekelni fog titeket a CherryUniverse, hiszen én itt leszek, hogy megosszam veletek legújabb munkáimat, leírásaimat és a legfrissebb design trendeket.


Kérdésed van? Írj bátran!

Hozzászólásod csak jóváhagyás után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *