home /főoldal resources /kellékek tutorials /segítségek about /rólunk themes /témák order /rendelés contact /kapcsolat
Cherry
Universe
the 'verse of webdesign & style
Brielle
2018 / jan / 06
Boldog új évet & egy kis inaktivitás még várható

Sziasztok! Mint azt biztosan észrevettétek, elég régen tettem közzé bejegyzést. Meglehet, hogy páran már meg sem lepődtök ezen, hiszen igazából én sem. Eltűnésemnek is megvan a maga oka, még pedig az, hogy most zűrös időszakon megyek keresztül, hiszen az egyetemen az utolsó félévemet töltöm/töltöttem, emiatt pedig sajnos ez az oldalam háttérbe szorul. Ez egy fajta döntés is részemről, hiszen addig nem szeretném beledobni magam a rendszeres frissítésbe, amíg nem érzem úgy, hogy tényleg működni fog a dolog, és kellő időt tudok fordítani rá.

Viszont ez még nem jelenti azt, hogy nincsenek meg a terveim az oldallal, mert higgyétek el, valamit már régóta tervezgetek, amit 2018-ban szeretnék is megvalósítani. Egyébként mostanában egy fejlécen is dolgozgattam, szóval lehet, hogy majd amikor az időm engedi, alakítok belőle valamit nektek letöltésre.

Amíg újra nem jelentkeznék, addig mindenkinek kellemes időtöltést kívánok a saját feladataihoz, sok-sok erőt küldök a tanuláshoz és egyéb nehézségen való túljutáshoz. Boldog új évet minden idetévedő léleknek! Ha bárkinek bármiben segíthetek, küldjetek emailt.


Kérdésed van? Írj bátran!

Hozzászólásod csak jóváhagyás után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *