Cherry Universe.
home resources tutorials about themes order
BrielleBrielle
2018 / 08 / 23

Tudom, hogy sosem tartom be a szavam, ha az oldalról van szó. Viszont nézzük csak, mennyi is a pontos idő? Ja, igen, elérkezett az ezen való változtatásnak az ideje. Én készen állok, és a Cherry Universe is készen áll, hiszen egy teljesen új megjelenést kapott, mely nagy segítségemre lesz a céljaim megvalósításában.

Az oldal fő tartalmi részegysége továbbra is meg fog maradni, habár azt el kell ismernem, némi fejlesztésen keresztül kell majd mennie az elavultabb leírásoknak. WordPress és Coppermine sablonok készítésével ezután is fogok foglalkozni, habár a rendelést szüneteltetnem kell továbbra is, hiszen jelenleg más projektjeim miatt erre nem jutna elég idő. A bejegyzés további részében mindenre kitérek részletesebben is.

Az új designról

Az oldal új designjának elkészítéséhez egy teljesen új megközelítést kellett alkalmaznom. Habár az előző designnal is nagy változásokat vetettem be az elrendezést illetően, ezt most újabb szintekre szerettem volna vinni. Szerettem volna egy még tartalom orientáltabb külsőt az oldalnak, ezért megszabadultam a sidebartól, ez pedig lehetővé tette, hogy nagyobb hangsúlyt kapjon egy-egy bejegyzés vagy aloldal szövege. Ez viszont olyan áldozatok meghozását követelte, mint például a chat törlése.

Aggodalomra semmi ok, nekem üzenni ezek után is lesz lehetőségetek, hiszen a bejegyzések alatti hozzászólás részleg még most is működik, és igyekeztem még működőképesebbé varázsolni megjelenésileg. Emellett létrehoztam egy új aloldalt is, ahol szintén hozzászólásban küldhettek nekem üzeneteket, kéréseket, vagy kérdéseket, de természetesen az emailes lehetőség továbbra is él.

Egy másik jelentős fejlesztésre is szükség volt, ez pedig az oldal mobil megjelenése. Habár előző designnál is törekedtem rá, hogy működőképes legyen az oldal mobil készülékeken is, most még nagyobb figyelmet szenteltem erre.

Körülbelül ennyit szerettem volna a designról megemlíteni. Remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket. Nekem kellett egy kis idő ahhoz, hogy hozzászokjak, valószínűleg ezért is tettem közzé körülbelül 2 héttel később, mint ahogy tényleg elkészültem vele.

Az útról a továbbiakban

A szerkesztés világa 7 évvel ezelőtt szippantott magába, és azóta sem hagyom, hogy elengedjen. Ezért próbálok folyamatosan fejlődni, és minél többet magamba szívni a lehető legtöbb téren. A Cherry Universe mindig is egy platform volt rá, hogy ezeket nektek is átadhassam, ez pedig a továbbiakban sem fog változni.

Jelenleg dolgozom egy új projekten, aminek az ötlete még júliusban született meg, és a testvéremmel közösen dolgozunk rajta. Ez egy weboldal lesz, melynek a megjelenési részét én tervezem. Egyelőre még nagyon benne vagyunk a fejlesztési szakaszban, szóval távol áll a késztől, de ősszel már szeretnénk közzétenni. Amint ez meglesz, több részletet is meg fogok osztani veletek róla. Addig is, legyen elegendő ennyi a titkos projektünkről.

Webdesign rendeléseket most pont emiatt a projekt miatt nem fogadok, így nem is mondok semmi biztosat róla, hogy mikor lehet ismételten rendelni. Lehetséges, hogy örökre felhagyok a rendelések ilyen szintű készítésével, szóval aki szeretett volna tőlem rendelni, az ne várjon rám. Design sablonokat ennek ellenére továbbra is szeretnék majd készíteni, ezek között pedig biztosan lesznek ingyenesek is.

Maradjatok továbbra is résen, hiszen nem tervezem, hogy megváljak az oldaltól. Szeretnék minél több mindent megosztani veletek, ehhez viszont néha a ti segítségetekre is szükségem lesz. Hamarosan jelentkezem, addig is, kívánok mindenkinek kellemes időtöltést.


x Hozzászólás részleg x
2018 / 08 / 25 •

Szia! Nagyon szép az új kinézet! Alig várom az új projektet! :)

2018 / 08 / 25 •

Szia Lina! Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet az új designt. Köszi, hogy benéztél. :)

x Írj hozzászólást a bejegyzéshez x
Hozzászólásod csak spam ellenőrzés után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *