Brielle
Brielle
2015. Júl 28

Ezúttal ismét elérkezett a design lecserélése, mivel az előző pontosan 1 hónapig volt fent az oldalon. Az új kinézet főszereplője nem más, mint Katherine McNamara, aki a nagy sikerű könyvsorozat, a Végzet Ereklyéi sorozatos változatában, a Shadowhuntersben fogja játszani a főszereplőt, Clary-t. Mivel csodálatos fotósorozatai vannak, így nem hagyhattam ki az alkalmat, hogy ő kerüljön a designra. Ez egyébként egy különleges design, mivel ez pontosan a 20. azóta, hogy az oldal elköltözött ucozról. Más mondandóm nincs is a kinézetről, hiszen magatoktól is körbe tudtok tekinteni, minden a megszokott helyen található. :)

Szeretnék még beszámolni arról is némiképp, hogy az utóbbi héten miért nem volt érdemibb friss. Nem kifogásként, hanem érdekességként, hátha valaki elolvassa közületek. Számomra nagy élmény volt, hogy a franciaországi nyaralásunk alatt megismerkedhettünk az ottani rokonaink mexikói ismerőseivel, akik szintén akkor töltötték ott az időt, mint mi. A múlt héten, pedig miután mi hazaértünk, ők is úgy döntöttek, hogy Velence után Magyarországra látogatnak el, így nálunk töltöttek pár napot. Együtt vacsoráztunk velük egy csárdában, majd elmentünk velük az Utca Zenére, ami egy veszprémi fesztivál. Nagyon rendesek voltak, sokat beszéltünk velük, sok mindent árultak el a kultúrájukról. Egyébként, hatan jöttek el hozzánk, egyikük a francia unokatestvéreim apja, aki persze szintén mexikói származású. Végül pedig meghívtak magukhoz, szóval valószínűleg jövőre Mexikóba megyünk nyaralni, ha minden jól megy, de ez még nem 100%. Mindenesetre, nekem ez egy nagy élmény volt, és örülök neki, hogy megismerhettem őket. :)

Mostantól próbálok rendesen lenni, hiszen most egy jó darabig nem lesz programom. Gondolkozom friss ötleteken, amiket szeretnék megvalósítani. Nagyon örülök neki, hogy az oldalt ez idő alatt sem hagytátok cserben, hiszen összegyűlt a 80.000 összlátogató! Képességeim szerint ezután is próbálok segíteni nektek mindenben. További szép napot!


Kérdésed van? Írj bátran!

Hozzászólásod csak jóváhagyás után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *