Brielle
Brielle
2016. jan 22

Az oldal végre ismét visszatér, remélhetőleg a régebben megszokott kerékvágásba. Elég nehéz időszakon mentem keresztül, de nem szeretnék semmi kifogást találni rá, hiszen én döntöttem úgy, hogy nem szerkesztek egy darabig. Úgy éreztem, szerkesztői válságba kerültem, ami miatt nagyon rosszul éreztem magam, de ezúttal úgy érzem, sikerült túllépnem rajta, így ismét leülhetek jó öreg székemre szerkeszteni.

A visszatérés természetesen új designnal érkezett, ugyanis az előző már több, mint 2 hónapja fent volt az oldalon (eddig az díszíthette a legtovább az oldalt!! Ugyanis 2 hónap, és 9 napig volt fent pontosan). Ezúttal könnyedebb színeket szerettem volna felhasználni, viszont a lilás-rózsaszínes árnyalattól még mindig nem tudtam megszabadulni. Az új kinézet főszereplője természetesen nem más, mint Marina Diamandis, akinek olyan csodálatos fotósorozatai voltak, és mivel a zenéi mindennapjaim szerves részét képezik, ezért nem tudtam nem az ő képeit felhasználni.

Többet nem is szeretnék szólni a designról, hiszen a lényegesebb dolgokat ti is észreveszitek. Csupán annyi mondandóm lenne még, hogy aki szeretne elit cserét az oldalammal, az nyugodtan jelentkezzen, hiszen hely az bőven van, ráadásul a feltételeket is átírtam egy kicsit, de nem veszem olyan komolyan őket.

A SmoothScroll kódot pedig köszönöm Efruse-nak. :)


Kérdésed van? Írj bátran!

Hozzászólásod csak jóváhagyás után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *