Brielle
Brielle
2017. Már 06

Ó, várjunk csak, jó helyen járok? Remélem, hogy igen.

Rengeteg minden történt a legutóbbi bejegyzés óta. Talán néhányotok véletlenül még erre-erre téved néhanapján, és ha ez így történik, akkor még biztosan emlékeztek rám. Egyszer még, tudjátok, régebben egy weboldalszerkesztéssel foglalkozó oldalt vezettem… mi is volt a címe? Ja, igen, CherryUniverse. Ám azóta hosszú idő telt el, és sok minden megváltozott. Vagy inkább minden ugyanolyan maradt? Ezt szerintem mindenki döntse el maga.

Nem, még nem veszítettem el a józan eszem, a rövidke bevezetés után most következik a lényeg. Komolyra fordítom a szót. Nem szeretném abbahagyni az oldalt, de a dolog már nem működik annyira gördülékenyen, mint régen. Választhattam, hogy vagy frissítem folyamatosan az oldalt, vagy véglegesen letörlik. A döntés végkimenetelére bizonyára mind rájöttetek, hiszen máskülönben most nem olvashatnátok ezeket a sorokat. Sokféle tervem volt az oldallal, de egyik sem haladt semmerre, így azt a lehetőséget választottam, amivel előre haladunk, és nem a leépülés felé. Tehát most újra itt vagyok, és az oldal is, lesznek frissítések és bővítések, kicsi, de jelentős lépésekben fogunk haladni.

Első lépésként visszakerültek a Photoshop letöltési linkek a tutorialok menüpont alá, a hozzászólásokat pedig ismételten engedélyeztem (remélem, nem kapok túl sok spamet :D). Email címemen továbbra is elérhettek, valamaint a chatben is írhattok nekem. A hosszabb kérdésekkel természetesen az emailemen bombázzatok.

Remélhetőleg pár napon belül ismét jelentkezem új bejegyzéssel. Ha mégsem tenném, akkor valaki böködjön meg egy hegyes bottal, köszi! :D

 


Kérdésed van? Írj bátran!

Hozzászólásod csak jóváhagyás után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *