home /főoldal resources /kellékek tutorials /segítségek about /rólunk themes /témák order /rendelés contact /kapcsolat
Cherry
Universe
the 'verse of webdesign & style
Brielle
2018 / ápr / 27
Coppermine prémium téma #03

Úgy érzem, régen beérett már egy normális prémium Coppermine téma készítése, amely nem rendelkezik sidebarral, hanem a galéria képek az oldal közepén helyezkednek el, mindenféle zavaró tényező nélkül. Így el is készítettem nektek a következő témát, mely a Sellfy oldalamon már el is érhető!

A téma különlegessége, hogy egyedi elrendezésmóddal rendelkezik, letisztult, tehát kevés elemmel rendelkezik, viszont mégis ízléses lett, szerintem. A fejléc csupán egy színcsíkból áll, összetettsége a ráhelyezett szövegek és képek elrendezéséből áll össze. Ezúttal Carice van Houten a főszereplője, nagyon megszerettem ezt a fotósorozatot róla, így éreztem, hogy ennek a képeit kell felhasználnom. Egyébként, azért is jó a téma, mert nem igényel különösebb Photoshop ismeretet, a képek néhány kattintással átszerkeszthetők, csupán felül kell írni az eredetit a design mappájában, és máris kicserélődik a designban. A kódolásban direkt kevés színt használtam, hogy ezeket is könnyedén ki lehessen cserélni CSS-ben, emellett a template.html fájlban a feliratok is egyszerűen átírhatók, a fontos részekhez írtam jegyzeteket. Remélem, elnyeri a tetszéseteket! Nem ígérem, hogy mostanában lesz, viszont valamikor majd készítek egy ingyenes témát is, ha kellő számmal érdeklődtök ez iránt.

Emellett mindenképpen szeretném megköszönni azoknak, akik eddig támogattak a témáim megvásárlásával, remélem, hogy elégedettek vagytok/voltatok a design felépítésével. Ha bármivel is könnyíthetném a témáim átalakíthatóságát, akkor ne féljetek leírni, mik az észrevételeitek ezekkel kapcsolatban.

A téma tartalmazza:

  • Coppermine téma fájlok
  • PSD fájlok színezéssel
  • Open Sans és Montserrat betűtípusok
  • Telepítési segítség
  • Reszponzivitás
CU Coppermine Theme #03

A tömörített fájl tartalmazza a Coppermine téma fájlokat, valamint a könnyedén átalakítható PSD színezettel ellátott fejléces képeket.

Minta | DemóLetöltés


Komment részleg
2018/04/29 14:45

Szuper!(:

Brielle
2018/04/30 02:21

Köszi ^^

Kérdésed van? Írj bátran!

Hozzászólásod csak jóváhagyás után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *