home /főoldal resources /kellékek tutorials /segítségek about /rólunk themes /témák order /rendelés contact /kapcsolat
Cherry
Universe
the 'verse of webdesign & style
Brielle
2017 / okt / 23
Maisie Williams Gportal téma

Sziasztok! Most egy kis meglepetéssel érkeztem nektek, ugyanis egy ingyen letölthető Gportálos témát készítettem Maisie Williams főszereplésével. Az oldalon ezelőtt csupán egy gportálos téma volt letölthető, mely már stílusilag eléggé elavult, viszont akkoriban, amikor készült, eléggé sokan felhasználtátok nagy örömömre. Már többen is szerettétek volna, hogy készítsek egy új gportálos témát, így remélem, hogy ez az új is el fogja nyerni a tetszéseteket.

Az előző változathoz hasonlóan ez a csomag is tartalmaz minden képet PSD formátumban, csupán az egyes képek linkjeit kell majd kicserélni a felhasználásnál. A fejlécre minden szöveg kóddal került rá, így szerkeszthető fejlécben cserélhetőek ki. Emellett az oldalmodul kódja projekt modulokat is tartalmaz, mely szintén egyszerűen szerkeszhető. A design felrakásához telepítési segítséget is mellékeltem a csomagban, de ha bármilyen kérdésetek lenne, vagy valamilyen hiányosság, probléma lépne fel, akkor nyugodtan üzenjetek nekem.

Maisie Williams Gportal téma

Típus: GPortal Téma
Tartalmaz: képek PSD változata + CSS kód blog modulos oldalhoz + oldalmodul kód + szerkeszthető fejléc kódja + telepítési segítség

Minta | DemóLetöltés


Kérdésed van? Írj bátran!

Hozzászólásod csak jóváhagyás után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *