Cherry Universe.
home resources tutorials about themes order
X Photoshop CC 2017 letölése X

Ezen az oldalon az Adobe Photoshop CC 2017-es verziójának letöltését és telepítését találhatjátok. A CS6-os verzióhoz hasonlóan a felület itt is sötétszürke, viszont sok egyéb változás, fejlesztés történt benne a CS sorozat verzióihoz képest. Jelenleg ez a legfrissebb Adobe Photoshop verzió.

Program letöltése

A programot az eddig megszokottak szerint egy külső fájlmegosztóról tölthetitek le böngészőn keresztül. A 64 és 32 bites változatokat külön töltöttem fel, a gépetekhez megfelelő változatot telepítsd. Hogy melyik változatot kell telepítened, azt a Számítógép (Ez a gép/Sajátgép) mappádban nézheted meg: Jobb katt a felületen » tulajdonságok (kép).

Fájl méret:2,49 GB
Tartalmaz: program, patch, magyar nyelvcsomag
Verzió: Photoshop CC 2017
Letöltés: 32 bites | 64 bites (Mega letöltési segítség)
Szükséges programok: WinRAR, Daemon Tools

Program telepítése

Nyisd meg a külső letöltési oldalt (Mega), majd várd meg, amíg szépen lassan le nem tölt a tömörített fájl a gépedre. Ez az interneted sebességétől függően több és kevesebb időt is igénybe vehet. A letöltést ne szakítsd meg, mert akkor a fájl hibásan fog letöltődni, és nem fogod tudni használni. Amint letöltött, a tömörített fájlon való jobb kattintással csomagold ki. A kicsomagolást követően az alábbi fájlokat fogod kapni egy mappában:

Ezek közül az első, .iso fájlra lesz szükségünk. Ennek Daemon Toolsban kell elindítani egy virtuális meghajtó segítségével. Ha még nincs Daemon Toolsod, akkor mindenképpen töltsed le innen. Ezután húzzuk át a .iso fájlt a programba, és dupla kattintással indítsuk el.

Ha sikeresen elindult a virtuális meghajtóban a fájl, akkor egy rövid idő várakozás után meg fog nyílni egy új mappa, akkor a következőket fogjuk látni benne. Ezután az első helyen megjelenő mappába kell belelépnünk:

Ez fogja tartalmazni a telepítéshez szükséges fájlokat, melyek ezen belül külön mappákba lettek rendezve, hogy mindent egyszerűbben meg lehessen találni. A továbbiakban az egyes mappák tartalmán fogunk végigfutni a program telepítése során.

Ezen belül épjünk a 1.setup » Build mappába, itt fogjuk találni a telepítőt. Kapcsoljuk ki az internetet, majd indítsuk el a setup.exe alkalmazást, mellyel rögtön meg fog kezdődni a telepítés.

A telepítés hosszabb időt vehet igénybe, viszont mindent megcsinál magától, nem kell végigvezényelnünk a telepítési folyamatot. A nyelv beállítása a patchelés után fog megtörténni.

Amint végez a telepítő, a következő üzenetet fogjuk látni. Ez azt jelenti, hogy a telepítés sikeres volt, a program máris működőképes.

Viszont mielőtt még elindítanánk a programot, meg kell patchelnünk, mely abban segít, hogy ne a program trial verzióját használjuk. A trial verzióval csak 1 hónapig használhatjuk ingyen a programot, azután fizetni kéne, viszont a patcheléssel akármeddig működőképes lesz a program. Mielőtt ennek nekikezdenénk, mindenképpen kapcsoljuk ki a vírusirtónkat, ha van, mert a jobb vírusirtó programok vírusnak érzékelik a cracket, és hatástalanítják.

Nyissuk meg egy új fájlkezelőben Program Files » Adobe » Adobe Photoshop CC 2017-es mappát, vagyis a helyet, ahová a program települt. Ez általában a C meghajtón található. Ide kell bemásolnunk 2.crack »  patch ddl mappában lévő patch fájlokat, az amtlib.ddl és painter.ini nevezetű fájlokat. Előbbiből felül kell majd írni az eredeti, már létező fájlt a program mappájában.

Következő lépésként a 3.camera raw mappában lévő alkalmazást kell telepíteni. Csupán végigvezényeljük a telepítési folyamatot, és ennyi az egész.

Ezután már csak egyetlen lépés van vissza, ez pedig a nyelv beállítása. Menjünk bele a 4.locales mappába, ahol keressük meg a hu_HU mappát, mely a magyar nyelvcsomag. Ezt az egész mappát kell majd átmásolnunk a Program Files » Adobe » Adobe Photoshop CC 2017 » Locales mappába.

Majd ha ez megvan, elindíthatjuk a programot. Ha a telepítés során nem kerül ki a Photoshop CC ikonja az asztalra, akkor érdemes kiraknunk a start menüből.

Ha a program nem magyarul tölt be, akkor át kell állítanunk a nyelvet az Edit » Preferences » interface » ui language menüpont alatt. Ha magyarul tölt be, akkor nem kell semmit sem csinálnunk.

Amint mindennel megvagyunk, és a program tökéletesen működik, akkor a telepítés sikeresnek mondhatjuk. Az internetet visszakapcsolhatjuk, a munka pedig el is kezdődhet a programban. A kezdőképernyő el fog térni a CS változatokétól, de a Photoshop működése az előzőekhez hasonló, csupán pár új funkcióval bővült.

Ha bármi probléma felmerülne a telepítés során, nyugodtan kérdezz hozzászólásban. Remélem, hasznos volt a telepítési segítség, jó munkát a programban!


x Hozzászólás részleg x
2017 / 04 / 07 •

szia nekem nem nyitja meg az oldalt nem tudod, hogy miért ??

2017 / 04 / 07 •

Nem tudsz kicsit több támpontot adni? Kiírt-e valamit, ilyesmi… mert így sajnos nem tudok segíteni

2017 / 07 / 03 •

Szia, érdemes ezt használni? Te is ezt használod?

2017 / 07 / 04 •

Szia, grafikusnak készülök, szerinted ezen tudok gyakorolni?

2017 / 07 / 07 •

Szia Laura! Mindenképpen érdemes foglalkoznod vele, de ha grafikusnak készülsz, akkor még figyelmedbe ajánlom az Adobe Illustratort is. :)

2018 / 09 / 21 •

Szia! Nem akar telepíteni. Kétszer próbáltam, de mind a kétszer azt írta hogy “installation failed”. Van ötleted, mitől lehet?

2018 / 09 / 22 •

Szia! Sajnos ebben nem tudok segíteni. Ha mindent a telepítési útmutató szerint csináltál, akkor az én hatásköröm eddig terjedt. Próbálj meg egy másik verziót telepíteni, nagyobb lesz az esélyed arra, hogy valamelyik működik.

x Írj hozzászólást a bejegyzéshez x
Hozzászólásod csak spam ellenőrzés után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *