Cherry Universe.
home resources tutorials about themes order
X Photoshop CS3 letöltése X

Itt a Photoshop CS3 2007-ben megjelent változatát töltheted le a Photoshopnak, melyben az előző változatokhoz képest sokat javultak a funkciók. Most te is letöltheted az oldalról a program ezen változatát, telepítési útmutatóval együtt. Ez egy teljesen magyar változat, ráadásul először én is ezt a verziót használtam, és csak ajánlani tudom.

Program letöltése

A teljes telepítendő fájl MediaFire-re töltöttem fel, és innen egyszerűen letölthető. Kérlek, ha oldaladon fel akarod tüntetni, honnan lehetséges letölteni a programot, akkor ezt az oldalt linkeld be, és ne a MediaFire-es letöltési linket! Megértésed köszönöm.

Fájl méret: 55 MB
Telepítési jelszó: oi2o
Letöltés: MediaFire | Mega

Program telepítése

Először is, lépj a letöltési oldalra (Mega), és töltsd le a fájlt. Pár percbe valószínűleg el fog tartani, míg teljesen le nem tölt a gépedre. Letöltési segítség »

Ezután nyisd meg a letöltést tartalmazó mappát, majd csomagold ki a tömörített fájlt.

Ha ez megtörtént, akkor meg fogod látni a Photoshop CS3 telepítési alkalmazását. Dupla kattintással indulhat is a telepítése.

Ezután veszi kezdetét az egyszerű telepítési folyamat. Meg fogod látni a telepítési varázslót, és innentől kezdődhet is a lényegi telepítés. Kattints a tovább gombra.

Ezután be kell írnod a telepítési jelszót, ami a következő: oi2o

Majd ha elfogadta, megadod, hova telepítse a varázsló a programot. Az alapértelmezett bőven meg fog felelni nekünk, ha van elég helyed a meghajtódon. Ha nem értesz hozzá, akkor mindenképpen hagyd bent az alapértelmezettet.

Majd ha szeretnéd, hogy a program ikonja kikerüljön az asztalodra, vagy a gyorsindítódba, akkor pipáld be a megfelelő négyzeteket.

Ha mindennel megvagy, ez az ablak fog bejönni, melyen elindíthatod a telepítést.

Majd várd meg, amíg a telepítés végbemegy, ami viszonylag gyorsan le fog zajlani. Végül ha van kedved, indítsd el a programot, ezzel befejezve a telepítést.

Ha minden tökéletesen végbement, akkor meg is fog nyílni a Photoshop CS3, amit akár el is kezdhetsz használni, kitapasztalni, ha esetleg még sosem használtad a programot. A szerkesztő felülete így néz ki ennek a verziónak:

Remélem, hasznosnak bizonyult a telepítési segítség, és most már nálad is működőképes a program. Azért szeretem ezt a verziót, mert problémamentesen, és egyszerűen lehet telepíteni, nem kell hozzá semmi extra. Így, ha kezdők vagytok a Photoshop világában, akkor nyugodtan használjátok először ezt a verziót, biztos vagyok benne, hogy elégedettek lesztek vele. Ha bármi problémátok, kérdésetek van, akkor hozzászólásban nyugodtan jelezhetitek.


x Hozzászólás részleg x
2015 / 09 / 27 •

Szia nekem nagyon sokat segítettél köszi

2015 / 09 / 27 •

Örülök, hogy segíthettem :)

2016 / 04 / 16 •

Szia :) Nekem sajnos nem sikerült letöltenem, és ott akadtam meg, hogy miután letöltöttem, nincs ott az az “Exrect here” gomb, mint neked. Szóval nem tudom kicsomagolni a tömörített fájlt :(

2016 / 04 / 16 •

Szia! Fel van telepítve a gépedre a winrar nevezetű program? Anélkül nem fogod tudni kicsomagolni a fájlt. Valamint ha megvan, de neked magyar, akkor a Kibontás ide opciót kell választanod.

2016 / 04 / 19 •

Nagyon sokat segítettél, köszönöm:)

2016 / 04 / 19 •

Szia:)Mégis sikerült letöltenem, köszönöm:)

2016 / 04 / 19 •

Örülök, hogy sikerült végül :)

2017 / 04 / 17 •

Szia! A segítségedet szeretném kérni! Le töltöttem a cs6-ot és egyik kódot sem akarja el fogadni. Miért? Nem tudnál segíteni? Nagyon megköszönném!:)
Köszi előre a választ!
Betty

2017 / 04 / 17 •

Szia Betty! Az oldalamról töltötted le a CS6-ot? Mert annak a telepítéséhez nem szükséges kód. Ha nem, akkor próbáld meg azt letölteni, ahhoz is készítettem leírást. Ha viszont azt töltötted, akkor kérlek, a megfelelő aloldalhoz írd a hozzászólásodat. Illetve, fejts ki részletesebben a problémádat, hogy tudjak segíteni. :)

x Írj hozzászólást a bejegyzéshez x
Hozzászólásod csak spam ellenőrzés után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *