Cherry Universe.
home resources tutorials about themes order
X Photoshop CS5 Letöltése X

Itt most a 2010-ben megjelent Adobe Photoshop CS5-ös verziót tölthetitek le teljesen ingyenesen, magyar verzióval, telepítési leírással egybekötve. A programot én is telepítettem, kipróbáltam, és minden megfelelően működött benne. Ha mégis valami gondod akadna, azt hozzászólásban jelezd, meglátom, hogy tudok-e segíteni az esetleges probléma megoldásán. Kérlek, csak akkor kérdezz, ha mindent a telepítési segítség alapján csináltál.

Program letöltése

A programot két módszerrel töltheted le: torrenten, illetve böngésződ felületén. Kérlek, a neked legmegfelelőbb megoldást válaszd.

Fájl méret: 1,7 GB
Tartalmaz: program, keygen kódgenerátor
Nyelv: magyar
Verzió: Photoshop CS5 Extended

Photoshop CS5 torrentes  letöltés »
Ha torrenten töltöd le, akkor a gépeden már léteznie kell egy ennek megfelelő torrent kliens programnak. Töltsd le a tömörített fájlt, csomagold ki, majd nyisd meg a benne lévő torrent fájlt a torrent kliens programodban. Várd meg, amíg letölt, majd indulhat a program telepítése.

Photoshop CS5 böngészős letöltés »
Ezt a megoldást akkor válaszd, ha nincs torrented. Ennek a letöltésére semmi másra nem lesz szükséged, csak a böngésződre. A fájl Megára lett feltöltve, onnan töltheted le a teljes programot. Ez el fog tartani néhány óráig, fontos, hogy ameddig a program letöltése folyamatban van, ne hagyd ott a gépet, mert ha bekapcsol a képernyőkímélő, vagy a géped készenléti üzemmódba vált, akkor megszakad a letöltés. Letöltési segítség »

Program telepítése

Miután letöltődött a tömörített csomagod (akár torrenten, akár böngészőben) utána tömörítsd ki. Ez a folyamat eltarthat pár percbe, de ha teljesen kicsomagolódott a fájl, akkor egy mappát kapsz, Adobe Photoshop CS5.1 Extended v12.1 HUN címmel. Nyisd meg a mappát, majd a Set-up elnevezésű alkalmazást indítsd el kettő kattintással.

Ezután várni kell pár percet, mire a telepítő elindul. Légy türelemmel, lassabb gépeknél több időt vehet igénybe a folyamat.

Ha végre bejött a telepítő ablak, akkor először is el kell fogadnod a felhasználási feltételeket.

Amint elfogadtad, a következő lépés a sorozatszám megadása lesz. Nem kell aggódni emiatt, ugyanis a letöltött csomagunk tartalmaz egy bizonyos keygen, kódgenerátor programot, melyet direkt az okból fejlesztettek ki, hogy sorozatszámot gyártson a programhoz.

Semmiképpen ne zárjuk be a telepítőt, csupán nyissuk meg a mappát, ahonnan elindítottuk a telepítőt. Itt fogunk találni egy mappát _keygen néven. Ebben lesz a kódgenerátor programunk. Nyissuk meg a mappát.

Ebben a mappában egy darab alkalmazás lesz, melyet indítsunk el dupla kattintással.

Ezután bejön egy ablak, nem kell meglepődni, ugyanis egy vicces kis dallam is meg fog szólalni a program elindításával. A kis legördíthető fülön keressük ki az Adobe Photoshop CS5 Extended v12.x-et, majd a fölötte megjelenő kódot másoljuk ki.

A telepítőben pedig illesszük be a kimásolt kódot a sorozatszám helyére. Ha megjelenik a zöld pipa, akkor a kód elfogadásra került. Akkor se lepődjünk meg, ha nem fogadja el a kódot, ilyenkor a keygennel újat kell generálni, és addig próbálkozni, amíg el nem fogadja.

Ezután fontos, hogy nem léphetünk addig tovább, amíg ki nem választjuk a telepítési nyelvet. Oldalt, a legördíthetős résznél kiválaszthatjuk a magyar nyelvet, és csak ezután léphetünk tovább.

A következő lépésben be kell jelentkezned az Adobe azonosítódba. Ha van már ilyened, akkor lépj be az adataiddal, ha nincs, akkor kattints a lépés kihagyására.

A következőkben kell kiválasztanunk a telepítendő változatot. Itt oda kell figyelned, hogy a két feljövő lehetőség közül csak az egyiket pipáljuk be, még pedig azt, ami a gépünkhöz illik. Ha a géped 64 bites, akkor csak az elsőt kell bepipálni, ha pedig 32 bites, akkor a másodikat.

Ha nem tudod pontosan, hogy a géped melyik típusba tartozik, akkor nyisd meg a Számítógépet » Jobb klikk » Tulajdonságok. Itt megjelennek a géped adatai, köztük a Rendszer típusa, ahol megjelenik, hogy milyen a te operációs rendszered.

Nagyon fontos, hogy a megfelelő típust válaszd, mivel ha 32 bitesre telepítesz 64 biteset, akkor a program NEM FOG megfelelően futni, felléphetnek hibák, a program mindenféle ok nélkül összeomolhat. Ezért erre kérlek, nagyon figyelj oda. Ha kiválasztottuk a megfelelő változatot, akkor alul beállíthatjuk, hova telepítődjön a program. A legjobb, ha meghagyod alapértelmezettben. Ezután végre kezdődhet a telepítés.

A telepítés több időt vehet igénybe, a folyamat jelző először írhat akár 1 vagy 2 órát is, de annyi ideig biztosan nem fog tartani, maximum 10-15 percbe telhet a program telepítése. Ha befejeződött a folyamat, akkor kattintsunk a Kész feliratra, ezáltal a program használatra kész.

Ha indítóikon nem került ki az asztalodra, ne lepődj meg, a program települt. A Star menüben keress rá a Photoshop CS5-re, majd ha megtalálta, akkor rögzítheted a tálcán, a start menüben, vagy a megragadásával elhelyezheted az ikont az asztalodon is. Végül indítsuk el a programot, és kezdhetjük is az ismerkedést vele.

Remélem, neked is sikeresen települt az Adobe Photoshop CS5, de ha bármi kérdésed, problémád felmerülne a telepítéssel, letöltéssel kapcsolatban, akkor itt alább, hozzászólásban felteheted.


x Hozzászólás részleg x
2016 / 03 / 12 •

Szia és ez így biztos hogy teljesen ingyenes?

2016 / 03 / 12 •

Jaj meg ha nincsen Adobe iDm akkor mit csináljak. Készítsek egyet?

2016 / 03 / 12 •

Szia Veronika! A program maga nem ingyenes, ez egy crackelt verzió, így csak saját felelősségre telepítsd. Ha nincs Adobe ID-t, akkor csinálhatsz, de nem feltétlenül muszáj, ki is hagyhatod a lépést. :)

2018 / 04 / 07 •

Hali! Nekem Miután Kiválasztottam a 64bites programot, A telepítésnél a lemezt kéri. Tudnál segíteni @Brielle? :)

2018 / 04 / 07 •

Szia Csuszti! Próbáld meg az internet és a vírusirtód kikapcsolásával telepíteni. Ennél több ötletet sajnos nem tudok mondani.

x Írj hozzászólást a bejegyzéshez x
Hozzászólásod csak spam ellenőrzés után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *