Itt most a 2010-ben megjelent Adobe Photoshop CS5-ös verziót tölthetitek le teljesen ingyenesen, magyar verzióval, telepítési leírással egybekötve. A programot én is telepítettem, kipróbáltam, és minden megfelelően működött benne. Ha mégis valami gondod akadna, azt hozzászólásban jelezd, meglátom, hogy tudok-e segíteni az esetleges probléma megoldásán. Kérlek, csak akkor kérdezz, ha mindent a telepítési segítség alapján csináltál.

Program letöltése

A programot két módszerrel töltheted le: torrenten, illetve böngésződ felületén. Kérlek, a neked legmegfelelőbb megoldást válaszd.

Fájl méret: 1,7 GB
Tartalmaz: program, keygen kódgenerátor
Nyelv: magyar
Verzió: Photoshop CS5 Extended

Photoshop CS5 torrentes  letöltés »
Ha torrenten töltöd le, akkor a gépeden már léteznie kell egy ennek megfelelő torrent kliens programnak. Töltsd le a tömörített fájlt, csomagold ki, majd nyisd meg a benne lévő torrent fájlt a torrent kliens programodban. Várd meg, amíg letölt, majd indulhat a program telepítése.

Photoshop CS5 böngészős letöltés »
Ezt a megoldást akkor válaszd, ha nincs torrented. Ennek a letöltésére semmi másra nem lesz szükséged, csak a böngésződre. A fájl Megára lett feltöltve, onnan töltheted le a teljes programot. Ez el fog tartani néhány óráig, fontos, hogy ameddig a program letöltése folyamatban van, ne hagyd ott a gépet, mert ha bekapcsol a képernyőkímélő, vagy a géped készenléti üzemmódba vált, akkor megszakad a letöltés. Letöltési segítség »

Program telepítése

Miután letöltődött a tömörített csomagod (akár torrenten, akár böngészőben) utána tömörítsd ki. Ez a folyamat eltarthat pár percbe, de ha teljesen kicsomagolódott a fájl, akkor egy mappát kapsz, Adobe Photoshop CS5.1 Extended v12.1 HUN címmel. Nyisd meg a mappát, majd a Set-up elnevezésű alkalmazást indítsd el kettő kattintással.

Ezután várni kell pár percet, mire a telepítő elindul. Légy türelemmel, lassabb gépeknél több időt vehet igénybe a folyamat.

Ha végre bejött a telepítő ablak, akkor először is el kell fogadnod a felhasználási feltételeket.

Amint elfogadtad, a következő lépés a sorozatszám megadása lesz. Nem kell aggódni emiatt, ugyanis a letöltött csomagunk tartalmaz egy bizonyos keygen, kódgenerátor programot, melyet direkt az okból fejlesztettek ki, hogy sorozatszámot gyártson a programhoz.

Semmiképpen ne zárjuk be a telepítőt, csupán nyissuk meg a mappát, ahonnan elindítottuk a telepítőt. Itt fogunk találni egy mappát _keygen néven. Ebben lesz a kódgenerátor programunk. Nyissuk meg a mappát.

Ebben a mappában egy darab alkalmazás lesz, melyet indítsunk el dupla kattintással.

Ezután bejön egy ablak, nem kell meglepődni, ugyanis egy vicces kis dallam is meg fog szólalni a program elindításával. A kis legördíthető fülön keressük ki az Adobe Photoshop CS5 Extended v12.x-et, majd a fölötte megjelenő kódot másoljuk ki.

A telepítőben pedig illesszük be a kimásolt kódot a sorozatszám helyére. Ha megjelenik a zöld pipa, akkor a kód elfogadásra került. Akkor se lepődjünk meg, ha nem fogadja el a kódot, ilyenkor a keygennel újat kell generálni, és addig próbálkozni, amíg el nem fogadja.

Ezután fontos, hogy nem léphetünk addig tovább, amíg ki nem választjuk a telepítési nyelvet. Oldalt, a legördíthetős résznél kiválaszthatjuk a magyar nyelvet, és csak ezután léphetünk tovább.

A következő lépésben be kell jelentkezned az Adobe azonosítódba. Ha van már ilyened, akkor lépj be az adataiddal, ha nincs, akkor kattints a lépés kihagyására.

A következőkben kell kiválasztanunk a telepítendő változatot. Itt oda kell figyelned, hogy a két feljövő lehetőség közül csak az egyiket pipáljuk be, még pedig azt, ami a gépünkhöz illik. Ha a géped 64 bites, akkor csak az elsőt kell bepipálni, ha pedig 32 bites, akkor a másodikat.

Ha nem tudod pontosan, hogy a géped melyik típusba tartozik, akkor nyisd meg a Számítógépet » Jobb klikk » Tulajdonságok. Itt megjelennek a géped adatai, köztük a Rendszer típusa, ahol megjelenik, hogy milyen a te operációs rendszered.

Nagyon fontos, hogy a megfelelő típust válaszd, mivel ha 32 bitesre telepítesz 64 biteset, akkor a program NEM FOG megfelelően futni, felléphetnek hibák, a program mindenféle ok nélkül összeomolhat. Ezért erre kérlek, nagyon figyelj oda. Ha kiválasztottuk a megfelelő változatot, akkor alul beállíthatjuk, hova telepítődjön a program. A legjobb, ha meghagyod alapértelmezettben. Ezután végre kezdődhet a telepítés.

A telepítés több időt vehet igénybe, a folyamat jelző először írhat akár 1 vagy 2 órát is, de annyi ideig biztosan nem fog tartani, maximum 10-15 percbe telhet a program telepítése. Ha befejeződött a folyamat, akkor kattintsunk a Kész feliratra, ezáltal a program használatra kész.

Ha indítóikon nem került ki az asztalodra, ne lepődj meg, a program települt. A Star menüben keress rá a Photoshop CS5-re, majd ha megtalálta, akkor rögzítheted a tálcán, a start menüben, vagy a megragadásával elhelyezheted az ikont az asztalodon is. Végül indítsuk el a programot, és kezdhetjük is az ismerkedést vele.

Remélem, neked is sikeresen települt az Adobe Photoshop CS5, de ha bármi kérdésed, problémád felmerülne a telepítéssel, letöltéssel kapcsolatban, akkor itt alább, hozzászólásban felteheted.


Komment részleg
2016/03/06 17:18

Szia én nem tudom hogy hány bites a gépem hol lehet megnézni?

Brielle
2016/03/06 23:50

Szia! Ha rendesen végig olvastad a telepítési segítséget, akkor abból kiderül, hogy hogyan is tudod megnézni. :)

2016/03/12 10:25

Szia és ez így biztos hogy teljesen ingyenes?

2016/03/12 10:45

Jaj meg ha nincsen Adobe iDm akkor mit csináljak. Készítsek egyet?

Brielle
2016/03/12 13:37

Szia Veronika! A program maga nem ingyenes, ez egy crackelt verzió, így csak saját felelősségre telepítsd. Ha nincs Adobe ID-t, akkor csinálhatsz, de nem feltétlenül muszáj, ki is hagyhatod a lépést. :)

Brielle
2016/03/26 18:41

Szia! Ezzel a változattal gyakran előfordul, hogy kéri. Nem tudom, miért, én csak feltöltöttem, nem én készítettem el a crackelt változatot. Csak azt tudom mondani, hogy töltsd le újra, próbáld meg ismét telepíteni, mást sajnos nem tudok tenni. :)

2016/04/08 20:46

Szia!:) Nekem nem engedi letölteni!!:/ Vagyis letöltöttem de amikor meg akarom nyitni akkor ki ír vmit… :/

Brielle
2016/04/09 14:49

Ez azért van, mert esetenként ismét kérheti a telepítési kódot. Ilyenkor újra kell generálni a keygennel, és imsét jó lesz.

2016/05/06 17:00

Nekem csak Rar-zip van tudnál segíteni??
Üdv: Zsuzsa

Brielle
2016/05/08 12:17

Szia! Hogyha tömörített fájl jelenik meg a letöltés után, akkor azt ki kell csomagolni. :)

2016/07/07 09:02

Szia. A telepítés 98%-nál többszöri próbálkozásnál az alábbi hibaüzenet jelenik meg: Problémák merültek fel a telepítéssel kapcsolatban. Nincs telepítve.
Exit code:6 Summary -0 fatal error(s), 27 errror(s) 9 warning(s)
Mit tegyek? Köszi.

Brielle
2016/07/07 09:34

Szia! Sajnos fogalmam sincs, mit tudnál csinálni. Még sosem találkoztam ilyen hibával. Próbálj meg letölteni egy másik verziót. :)

2017/08/30 19:18

Szia! Mikor kódot generálnék a fájl megnyitása után azt írja ki “Nincs elég rendszererőforrás a kért szolgáltatás befejezéséhez.” majd karanténba dobja. Ez miért lehet?

Brielle
2017/08/31 10:52

Szia! Szerintem kapcsold ki a vírusirtódat, és próbálj meg úgy kódot generálni. Sok vírusirtó vírusként kezeli a keygen programokat.

2017/10/01 14:00

Szia! Amikor elkezdem a telepítést egy Photoshop CS5.1 CD-t kér tőlem, és nem szándékozik CD nélkül telepíteni a programot. Ötlet?

Brielle
2017/10/02 12:26

Fogalmam sincs, miért lehet ez, esetleg próbáld meg kikapcsolni a vírus irtódat, vagy az internet elérést, és próbákozz úgy.

Kérdésed van? Írj bátran!

Hozzászólásod csak jóváhagyás után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *