Cherry Universe.
home resources tutorials about themes order
X Photoshop CS6 letöltése X

Ezen az oldalon az Adobe Photoshop CS6 verziójának letöltését és telepítését találhatjátok, mely 2012-ben jelent meg, és a legutolsó CS verzió. A felület annyiban változott az előző verziókhoz képest, hogy itt már minden sötétszürkében pompázik, és valamiért számomra sokkal otthonosabb hangulatot áraszt.

 Program letöltése

A programot egy külső fájlmegosztóról tölthetitek le böngészőn keresztül.

Fájl méret: 1,75 GB
Tartalmaz: program, patch, magyar nyelvcsomag
Verzió: Photoshop CS6 Extended
Letöltés: Mega (Mega letöltési segítség)
Szükséges programok: winrar

 Program telepítése

Nyisd meg a külső letöltési oldalt (Mega), majd várd meg, amíg szépen lassan le nem tölt a tömörített fájl a gépedre. Ez az interneted sebességétől függően több és kevesebb időt is igénybe vehet. A letöltést ne szakítsd meg, mert akkor a fájl hibásan fog letöltődni, és nem fogod tudni használni. Ha megvan, akkor egy mappában ezeket a fájlokat kapjuk:

  • ott lesz a crack fájl, ami segítségével patchelnünk kell majd a programot
  • a magyar nyelvcsomag
  • valamint természetesen maga a program telepítője

Először is, az alkalmazásra lesz szükség, hiszen telepítenünk kell magát a programot. Kattints kétszer rá, majd várd meg, amíg a telepítő betölt. Ez eltarthat pár percbe, akár többe is, géptől függ.

Ezután bejön egy ablak, ne ijedj meg a képtől, innen kell behoznunk a telepítőt. Kattints az APS CS6 Ext. gombra, hogy eljussunk a telepítendő fájlhoz.

Ezután egy mappa fog megnyílni, ahol a Set-up alkalmazást kell elindítanunk a tényleges telepítéshez.

Ezután egy kicsit megint tölteni fog, de ez kevesebb ideig fog tartani, mint az előző alkalommal.

Ha bejött a telepítő ablak, akkor kiad két db opciót: telepítés és kipróbálás. Véletlenül se a telepítést válaszd, hanem a kipróbálást. A tiral verziót kell telepítenünk, hiszen ezt fogjuk megcrackelni. Tehát, kipróbálás:

Majd fogadd el a szerződési feltételeket, hogy továbbjuthass a következő lépésre.

Ezután kiad egy szöveget, miszerint be kell jelentkezned ahhoz, hogy használhasd a program próbaverzióját. Nem kell megijedni, hiszen ha nincs még Adobe felhasználód, akkor a következő lépésnél azt is csinálhatsz egyszerűen. Ezt most nem mutatom be, hiszen nekem van már felhasználóm, ezért lépjünk is tovább.

Az utolsó részhez érkeztünk, amikor is ki kell választanod, hogy mit telepítesz. Ehhez tudnod kell, hogy a saját számítógéped hány bites. 64, vagy 32.

Ezt a Sajét gépben (Számítógép) tudod megnézni. Jobb klikk » tulajdonságok » itt fogod látni, hogy milyen a géped típusa. Ez alapján tudjuk folytatni a telepítést.

Ez nagyon fontos lépés, ugyanis egy 64 bites verzió nem fog megfelelően működni egy 32 bitesen, és fordítva. Ha a géped 64 bites, akkor a 64 bites verziót ki kell jelölnöd. Ha viszont 32, akkor a másodikat. Figyelj oda, hogy ne telepítsd mind két verziót!!! Ezután telepítheted a programot, amint megadtad, hogy hova telepítse a varázsló. Ha van elég helyed, akkor hagyd meg az alapértelmezettet. Erre még később szükségünk lesz, szóval jegyezd meg.

A telepítést sajnos nem tudom megmutatni nektek, hiszen nekem már megvan a program, ráadásul ha újratelepíteném, törlődne minden betöltött tartalmam. De ez a lépés biztosan menni fog a vezetésem nélkül is. Ha végzett a telepítő, akkor semmiképp ne indítsd el még a programot! Hiszen most még csak trial verziónk van, crackelnünk kell. Ehhez mindenképpen kapcsoljuk ki a vírusirtónkat, ha van, mert a jobb vírusirtó programok vírusnak érzékelik a cracket, és hatástalanítják.

 

Lépj vissza a mappába, ahol a letöltött fájlok vannak. Az első mappába, vagyis a crack mappába kell belépned. Itt lesz a Patch mappád.

A patch mappán belül ismét találkozol a 64 illetve 32 bites verziókkal. Mivel az előbb megnézted, így tudni fogod, melyik lesz a te mappád.

Az adott mappádban lesz egy .ddl fájl. Ez a pacth fájlunk, amivel végrehajthatjuk a crackelést. A telepítés során kiválasztott mappát kell most megnyitnunk, vagyis ahová telepítetted a programot. Ha azalapértelmezettet hagytad benn, az lehet a C:\ meghajtó Program Files vagy Programfájlok (x86)-os mappa. Majd »Adobe»Adobe Photoshop CS6. Ide kell bemásolnod a patch fájlt, vagy egyszerűen áthúzni egyik mappából a másikba.

Egyértelműen a Másolás és csere opciót add meg, így nem lesz semmigond, és felül íródik az eredeti .ddl fájl a pacth fájlra.

A crackeléssel meg is volnánk, innentől kezdve már elindul a program, ami már nem trial verzió, hanem állandó. Csak hogy, ilyenkor még angol a programunk. Ha szeretnéd így használni, akkor nem kell megcsinálnod az utolsó lépést, de már csak azért is ajánlatos, mert sokkal jobban megérteni a magyar verziót. Megint vedd elő a letöltött mappádat. Ott fogsz látni egy hu_HU nevezetű almappát. Ez tartalmazza a nyelvi csomagot.

Ha bezártad az előző Programfájlok mappát, akkor nyisd meg újra, majd Adobe»Adobe Photoshop CS6 » Locales mappa. Ebben fogod látni az aktuális nyelv csomagot. Elviekben az en_GB nevű mappa szerepel benne. Ezt nyugodtan töröld, akkor is, ha a gép figyelmeztet az esetleges változásokra. Ezután másold át a helyére a hu_HU mappát. Így el is intéztük a nyelvcserét, és a teljes programunk magyar lesz. Meg is nyithatjuk a Photoshop CS6-ot, és használatra készen is fog állni. Ha a telepítés során az asztalodra nem került ki a Photoshop ikonja, akkor keress rá a Start menüpontban, és úgy hozd be. Akár rögzítheted is a start menüben, vagy a tálcán, ahogy neked jobban tetszik. Indítás után ezzel a felülettel találkozol:

Vagy legalábbis hasonlóval, hiszen én már sok mindent átrendeztem a programomban az alapértelmezetthez képest. Használd egészséggel a programot, és ha esetleg bármi probléma merülne fel a telepítés során, akkor csak kérdezz, és én szívesen segítek. Remélem, hasznos volt számodra a telepítés, és nem lesz semmiféle komplikáció. Jó szórakozást a program használata közben! :)


x Hozzászólás részleg x
2016 / 02 / 02 •

Szia. Nemrég gondolkoztam, hogy letölteném a ps-t. Egy kérdésem volt magamhoz. Hogyan? Majd rákerestem a netten és kidobta a blogod. Itt követve minden utasítást, sikerült letölteni, telepíteni és magyarosítani. Jelenleg azon vagyok,hogy megtanuljam, hogy hogyan kell kezelni mert nem tudom. Van valami olyan tipped / valami olyan videó amivel könnyedén “feltérképezhetjük ” az alkalmazást ? :) Nagyon köszönöm a segítséged.:D
x. Izabella

2016 / 02 / 02 •

Szia Izabella! Örülök, hogy sikeresen telepítetted a programot. Nos, az oldalamon olvashatsz néhány leírást a Tutorials menü alatt, amik segítenek eligazodni az eszközök között, bár igaz még elég kezdetleges, de tervben van a bővítésük. Ezen kívül még azt tudom javasolni, hogy YouTube videók alapján próbálj tanulni, biztos vagyok benne, hogy több ezzel foglalkozó magyar videó is van. Természetesen emellett időt is adj magadnak, mert pár nap alatt nem fogsz tudni mindent elsajátítani, sokat kell gyakorolni, hogy kényelmesen érezd magad a programban. :)

2016 / 05 / 05 •

Szia. Sajnos nekem is a trial verzió jött be és a magyar nyelv sem működik.

2016 / 05 / 05 •

Kapcsold ki a vírusirtót, és úgy crackeld meg. Ha ez sem működik, akkor a telepítéshez érdemes kikapcsolni az internetet is.

2016 / 05 / 10 •

Nagyon szuper, gratulálok és nagyon köszönöm a hasznos információkat.Most már csak meg kell tanulni az alkalmazás használatát. Látom hogy vannak a lapon infók remélem tanulok belöle. Köszönöm!!!

2017 / 03 / 22 •

és körülbelül mennyi ideig lehet használni a próbaverziót?? és ha el fogyott az idő akkor még egyszer le lehet tölteni?

2017 / 03 / 23 •

Egy hónapig lehet használni. Ha lejárt a próbaverzió, akkor minden fájlt le kell törölni a gépedről, ami a programhoz köthető, és akkor elvileg lehet újra telepíteni trialként. De miért akarnád a próbaverziót használni, amikor van a programhoz crack? Nem sikerült megcrackelned? Előfordulhat, hogy a géped vírusként kezeli a crack fájlt, és letiltja. Ilyenkor érdemes kikapcsolni a telepítés idejéig a vírusirtót, és akkor biztosan meg tudod crackelni. :)

2017 / 04 / 10 •

Rendben köszönöm szépen a segítséget!
és igen nem tudtam meg crackelni

2017 / 04 / 10 •

De nekem valamiért nem nyitja meg azt ami a 3. képen van!

2017 / 04 / 11 •

Előfordulhat, hogy rendszergazdaként kell indítanod az alkalmazást. Jobb katt rajta » indítás rendszergazdaként. Hátha úgy betölt. Ha nem, akkor sajnos nem tudok több megoldást. Próbálj meg egy másik verziót letölteni, hátha az sikerül.

2017 / 10 / 01 •

Szia! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Én már kb. 1 éve telepítettem a programot, és eddig teljesen jól működött, viszont pár napja amikor meg akartam nyitni ezt a figyelmeztetést írta ki: “Nem lehetett a műveleteket betölteni, mert váratlan fájlvégződés fordult elő.”, illetve “Nem lehetett inicializálni a Photoshopot mert a beállításfájl érvénytelen (le lett törölve).” Azóta letöröltem, újratelepítettem, de ugyanúgy nem akar működni. :( Tudsz nekem segíteni, hogy oldhatnám meg a problémát? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszod! :)
Zsófi

2017 / 10 / 02 •

Az operációs rendszered típusának megfelelő változatot telepítetted? Ha 64-es a rendszered, akkor próbáld feltepelíteni a 32-eset, hátha az működik. Fogalmam sincs, mi okozhatja a problémát, én már évek óta ezt a verziót használom, és azóta sincs semmi baja.

2017 / 11 / 08 •

Kedves Brielle!
Nagyra értékelem a cs6-ról szóló segítségedet. Szeretném megtudni, melyik letöltést ajánlanád, mert a böngészőben elveszek a Google sok download kínálatában. Ezek nagy része zsákutca számomra.
Előre is köszönöm a válaszodat.
kalu

2017 / 11 / 09 •

Szia Kalu!

Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet, de ezen az aloldalon letöltési linket is találsz a program azon változatához, melyről a telepítési segítség szól. :) A bejegyzés legtetején találod.

2018 / 08 / 25 •

Szia! Olyan problémám lenne, hogy bár lépésről lépésre megcsináltam a leírtakat,de így is a próbaverziót hozza be.

2018 / 08 / 25 •

Szia Martina! Ha kikapcsoltad a vírusirtódat és az internetet is a telepítés idejére, és ezek után sem sikeres a crackelés, akkor sajnos nem tudok többet segíteni. Próbálj meg letölteni egy másik verziót.

2018 / 09 / 16 •

Kedves Brielle! Gépcsere miatt újra akartam telepíteni a cs6-ot, de a bejelentkezésnél elakadtam, nem tudom milyen jelszót kér, az ID és a jelszó nem illenek egymáshoz. Mit kell tennem, h továbbléphessek?

2018 / 09 / 17 •

Szia kalu! Készíthetsz egy teljesen új Adobe fiókot is, ha nem emlékszel az előző jelszavára. Illetve biztosan van valamiféle e-mailes emlékeztető is, ha elfelejtetted a jelszavad.

x Írj hozzászólást a bejegyzéshez x
Hozzászólásod csak spam ellenőrzés után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *