Ez kis egyszerű tutorial bemutatja, hogyan készíthettek szöveget, ami képből áll össze. Mindjárt meg is fogjátok érteni, hogy pontosan mire is gondoltam:

A példa kedvéért én most egy Demis képet és feliratot fogok használni :) Tehát akkor első lépésként kérjétek be a képet, amit majd a szövegre akartok rárakni. Ha megvan, jelöljétek ki, és Ctrl+C billentyű paranccsal (vagy jobb katt, másolással) másoljátok a képet.

Ezután pedig kérjetek be egy teljesen új lapot, a mérete mindegy, mekkora (enyém 600×600-as) Én most fekete hátteret választottam, de természetesen amilyet szeretnétek, azzal színezzétek be a hátteret, majd készítsetek egy feliratot, lehetőleg nagy és vastag betűkkel, hogy jobban látszódjon a kép.

Ide illesszétek be az imént másolt képet, és pontosan úgy helyezzétek a feliratra, hogy azt elfedje, mert csak akkor lesz tökéletes a hatás.

Ezután maradjon ez a réteg, vagyis a kép kijelölve, és menjetek a Réteg/Vágómaszk létrehozására.

Így tulajdonképpen már készen is van a képpel kitöltött szöveg. Ezután még lehet helyezgetni a képet, hogy úgy helyezkedjen el, ahogy szeretnétek. Ha készen vagytok, akkor tulajdonképpen lehet is menteni :)

Remélem, hasznos volt a rövidke kis leírás. Kérdezni továbbra is lehet hozzászólásban :)


Kérdésed van? Írj bátran!

Hozzászólásod csak jóváhagyás után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *