home /főoldal resources /kellékek tutorials /segítségek about /rólunk themes /témák order /rendelés contact /kapcsolat
Cherry
Universe
the 'verse of webdesign & style
Egyedi kellékek betöltése

Ebben a leírásban arról lesz szó, hogyan lehetséges egyedi kellékeket betölteni a Photoshopba. Ez Photoshop verziótól független, mindegyikben ugyanúgy meg tudod tenni. Egy tutorialban az összes kellék betöltésének menetét megismerheted, így sokkal egyszerűbben betöltheted őket.

Először is menj a Szerkesztés/Készletek/Készletvezérlőbe (előbbi Photoshop verziókban lehet, hogy eltérő néven található, de ugyanúgy benne van)

Majd ezután bejön egy ablak, ahol a már bent lévő kellékeket láthatod. Felül a lenyitható fülnél választhatod ki a megfelelő kellékeket, majd rákattintva a Betöltés gombra betallózhatod a letöltött kellékeket. A formátummal se lesz probléma, ugyanis csak a megfelelő formátumú fájlokat jeleníti meg betöltéskor, csak meg kell keresni a megfelelő kellék készletet. De ha nem lennél tisztában mégsem a formátumokkal, akkor íme, itt van egy kis ismertető:

  • .PAT – pattern/mintázat fájl
  • .CHS – alakzat fájl
  • .ABR – brush fájl
  • .GRD – színátmenet fájl
  • .ASL – rétegstílus fájl

Remélem, segítettem. Ezek után már csak a megfelelő használatot kell elsajátítani, valamint, hogy mit hol találsz. De ezzel úgysem lesz gond. Ha kérdésed van, hozzászólásban bármikor felteheted!


Kérdésed van? Írj bátran!

Hozzászólásod csak jóváhagyás után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *