Brielle
Brielle
2018. feb 08

Ismét köszöntelek benneteket az oldalon, melyen hosszú idő telt el inaktivitással. Persze, néha napján volt valami olvasnivaló, vagy új design kellék (melyek szerencsére egészen sok embert értek el), azért teljesen nem szerettelek volna elhagyni titeket. A jövőben igyekezni fogok, hogy az oldalt ismét fellendítsem, hiszen még mindig úgy érzem, hogy habár észlelhető egy bizonyos hanyatlás a szerkesztői közösségben, azért még mindig szükség lehet a szolgáltatásaimra.

Ez azt jelenti, hogy most igyekezni fogok készíteni egy új designt az oldalra, ami nem tudom, hogy mikor fog felkerülni, viszont addig is aktív leszek mellette. Ez abban is megmutatkozik, hogy a webdesign rendelést ismét megnyitom, tehát aki szeretne egyedi és minőségi designt az oldalára, az bátran olvassa el a rendelési információkat.

Ami pedig engem illet, elvégeztem az egyetemet, leállamvizsgáztam, ami még mindig hihetetlennek tűnik. Egyelőre még nem tudom, hova fog vetni a sors, illetve ennek milyen következménye lesz az oldalra, de amíg bírom, addig lesznek frissítések, gyakrabban vagy ritkábban, de lesznek. Remélem, ti is visszatértek aktívan az oldalra, esetleg írhattok ötleteket is hozzászólásban, hogy miről olvasnátok szívesen, bár nekem is van pár ötletem az oldallal. Akkor, ez voltam én, nem sokára pedig ismét hallhattok felőlem.


Kérdésed van? Írj bátran!

Hozzászólásod csak jóváhagyás után fog megjelenni.

Ellenőrző kód *